Over By Kell Hair & Color Expert

Een professionele kapsalon met een eigen identiteit in Geesteren.

Klantgericht werken

Wij richten ons op de klant. We kijken welke haarstijl er zowel fysiek als persoonlijkheid bij u als klant past. Om ook thuis een goed resultaat te krijgen adviseren wij u graag met behulp van onze producten.

Kind gericht

By Kell Geesteren vind het belangrijk dat kinderen een leuke ervaring hebben bij de kapper! Daarom hebben wij gekozen voor een speciale kinder kniphoek.

Persoonlijk advies

Wij zijn er in gespecialiseerd om u een persoonlijk advies te geven. Dit betreft knippen, kleuren, stylen en omvorming. Wenst u een kleuranalyse? Vraag gerust in de salon naar de mogelijkheden.

Wij houden er van, u ook?

Acties en voordelen bij By Kell

Als klanten houden we graag van koopjes. Daarom werken wij graag met acties voor de klant. Want wie houdt er nou niet van een voordeeltje? Wij wel!

Zo hebben wij maandelijkse producten of behandelingen in de actie. Wij laten u daar graag van mee profiteren. Wilt u geen acties missen? Volg ons dan op facebook en instagram.

Wilt u graag via e-mail op de hoogte blijven van de acties? Stuur dan een e-mail naar acties@bykellgeesteren.nl met, actie aan. Zo blijft u altijd op de hoogte van de acties.

Sparen, wie doet dat nou niet

Ons spaarsysteem

Bij ons kunt u punten sparen met het Piggy spaarsysteem. Bij Piggy krijg je bij iedere euro die u besteed al een punt. U kunt al vanaf 25 punten iets verzilveren maar u kunt ook lekker doorsparen tot bijvoorbeeld een gratis knipbehandeling! Wie wil daar nou niet voor sparen?

Uw kind, onze zorg

Wij hebben het, kinder knippen

Een speciale knip stoel, een auto die geluid maakt, kan toeteren en de lampen aan kan zetten? By Kell heeft het, een speciale kinder kniphoek! Uniek in de omgeving Geesteren, Tubbergen, Vriezenveen etc!

Heeft uw kind geen zin in een knipbeurt? Dan zorgen wij er voor dat één van de favoriete series zoals woezel en pip of nijntje wordt opgezet.

Wanneer het haar geföhnd moet worden doen wij dat met de speciale kinder föhn. Alles zodat uw kind zich op zijn gemak voelt, leuk toch!

Bekijk onze kinder knip pagina

Bel ons op 0546 - 625726 of e-mail ons op kelly@bykellgeesteren.nl

Benieuwd naar wat By Kell doet? Bekijk het portfolio. Bekijk portfolio