Kinder knippen in Geesteren

By Kell knipt ook kinderen en dat op een erg leuke manier!

Kind gericht

Veel kinderen vinden het een leuke ervaring, in een auto mogen plaatsnemen, de favoriete serie kijken, en geföhnd worden door een speciale kinder föhn.

Speciale Producten

Er wordt alleen gewerkt met speciale producten welke goed is voor de huid van uw kind. Hierdoor weten wij zeker dat de gezondheid van uw kind goed blijft.

Waarom kinder knippen?

By Kell Geesteren vind het belangrijk dat kinderen een leuke ervaring hebben bij de kapper! Daarom hebben wij gekozen voor een speciale kinder kniphoek.

Uw kind met zorg laten knippen

Geen stoel maar een auto

By Kell verzorgt ook kinder knippen en dat op een speciale manier! Uw kind neemt plaats in onze auto welke geluid kan maken en zelfs kan toeteren.

Heeft uw kind geen zin in een knipbeurt? Dan zorgen wij er voor dat één van de favoriete series zoals woezel en pip of nijntje wordt opgezet.

Wanneer het haar geföhnd moet worden doen wij dat met de speciale kinder föhn. Alles zodat uw kind zich op zijn gemak voelt, leuk toch!

Kids Little Green

Speciale verzorging

Kinderen zijn nog erg kwetsbaar, daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Kids Little Green. Dit is een merk speciaal voor uw kinderen. Er zijn producten voor baby’s, kids en tegen luizen.

Dankzij Kids Little Green is het voor ons mogelijk om op een gezonde en verantwoorde manier het haar van uw kind te wassen. Ben je nieuwsgierig? Kom langs in de salon voor een gratis tester.

Wij hebben de middelen tegen luizen

Last van luizen?

Naast het knippen en kleuren in de salon zorgt By Kell er ook voor dat uw kinderen goed verzorgd worden.

Kids Little Green heeft een erg brede product lijn met producten voor baby’s, kids en tegen luizen.

Wij kunnen perfect advies geven welk middel voor welk geval geschikt is. Zo hebben al enkele ouders goede resultaten kunnen behalen met Kids Little Green.

Bekijk producten

Bel ons op 0546 - 625726 of e-mail ons op kelly@bykellgeesteren.nl

Ook uw kind laten knippen? Maak snel een afspraak. Maak afspraak